Lietiniai su kivių uogiene

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lietiniai su kivių uogiene
Lietiniai su kivių uogiene
Lietiniai su kivių uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 šaukštai miltų (su kaupu)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė pieno
7 vienetai kivių
1 vienetas citrinų
2 šaukštai cukraus
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš miltų, pieno, kiaušinių ir kepimo miltelių pasiruošti tešlą lietiniams.
2.
Kiviai nulupami, citrina irgi, supjaustoma kuo smulkiau, sudedama į indą virti, įberiama cukraus ir verdama, kol masė taps piure. Turėtų gautis apie 0,6 litro uogienės.
3.
Kai uogienė gatava, galima kepti lietinius. Į jų vidų vyniojant galima įdėti šiek tiek uogienės. Šaukštelį uogienės papilti šalia. Gardžios vakarienės.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital