Lietiniai su braškiniu varškės įdaru

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lietiniai su braškiniu varškės įdaru
Lietiniai su braškiniu varškės įdaru
Lietiniai su braškiniu varškės įdaru
Lietiniai su braškiniu varškės įdaru
Autorius apie receptą: Lietiniai - puikus pusryčių maistas, improvizuokite, gaminkite su įvairiais įdarais. Lietiniai - puikus pusryčių maistas, improvizuokite, gaminkite su įvairiais įdarais. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
120 mililitrų vandens
40 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
100 gramų braškių
2 šaukštai graikiško jogurto
pagal skonį cukraus
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, supilti pieną, vandenį, išplakti, supilti sviestą, suberti miltus, įberti druskos, cukraus ir gerai išmaišyti taip, kad masėje neliktų gumuliukų. Palikti tešlą šiek tiek pastovėti, kad sutirštėtų.
2.
Į įkaitintą keptuvę lieti samtelį tešlos, tolygiai paskirstyti. Kai apkeps viena pusė, apverst ir kept kitą pusę. Taip iškepti visus lietinius. Prieš kepant pirmą blyną, keptuvę galima patepti aliejumi.
3.
Įdarui braškes, varške ir jogurtą sutrinti. Cukrų berti pagal skonį, išmaišyti.
4.
Dėti įdarą ant lietinio ir susukti, kaip patinka.
5.
Prieš patiekiant keptuvėje įkaitinti aliejų. Apkepti lietinius, kol gražiai apskrus.
6.
Pateikti su mėgstamomis uogomis, grietine, sirupu.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital