Lietiniai su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Lietiniai su aguonomis
Autorius apie receptą: Labai skanūs lietiniai su aguonomis. Labai skanūs lietiniai su aguonomis. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 mililitrų pieno (šilto)
3 vienetai kiaušinių
140 gramų ryžių miltų
100 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens (verdančio)
3 šaukštai aguonų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atskirai pašildome pieną iki šiltumo, vandenį iki karštumo.
2.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, druska, soda ir aguonomis. Pilame 150 ml pieno, beriame miltus ir gerai išmaišome. Įpilame likusį pieną ir išmaišome. Maišant tešlą, plona srovele pilame karštą vandenį. Pilame aliejų ir išmaišome.
3.
Į įkaitintą keptuvę liejame samtelį tešlos, tolygiai paskirstome. Kai apkeps viena pusė, apverst ir kept kitą pusę. Taip iškepame visus lietinius.
4.
Tiekiame su sirupu ir šviežiomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital