Lietiniai krabų lazdelių blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lietiniai krabų lazdelių blynai
Autorius apie receptą: Noriu su jumis pasidalinti lietinių receptu su krabų lazdelėmis. Tai išties sotūs, turintys pikantiško skonio blyneliai. Tokių blynelių mano virtuvėje dar tikrai nebuvo. Ar Noriu su jumis pasidalinti lietinių receptu su krabų lazdelėmis. Tai išties sotūs, turintys pikantiško skonio blyneliai. Tokių blynelių mano virtuvėje dar tikrai nebuvo. Ar mums patiko? Taip! Ir tikrai kepsiu juos dar nesyk. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
450 mililitrų pieno (apytikriai)
200 gramų kvietinių miltų
5 vienetai krabų lazdelių
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek žalumynų (naudojau džiovintus špinatus)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną lengvai išplakti su kiaušiniu, suberti cukrų, druską, miltus ir viską gerai išmaišyti.
2.
Suberti smulkintas krabų lazdeles, žalumynus ir dar kartą permaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir kepti kaip įprastus lietinius blynus, iš abiejų pusių, apversti, kai viena pusė apkeps. Iškeptus susukti.
4.
Prie lietinių tiks grietinės ar spirgučių padažas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital