Lietiniai kitaip

AUTORIUS:
Martina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Lietiniai kitaip
Lietiniai kitaip
Lietiniai kitaip
Lietiniai kitaip
Lietiniai kitaip
Autorius apie receptą: Tai receptas kuriame puikiai dera blyneliai ir daržovės. Šis receptas puikiai tinka rudens derliui sunaudoti ir yra labai skanus. Tai receptas kuriame puikiai dera blyneliai ir daržovės. Šis receptas puikiai tinka rudens derliui sunaudoti ir yra labai skanus. Martina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
20 mililitrų aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų kopūstų
300 gramų vištienos (arba kiaulienos)
2 vienetai raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
pagal poreikį prieskonių (mėgstamų)
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių (apvoliojimui)
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį grietinės
pagal skonį sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išplakite 2 kiaušinius su pienu ir žiupsneliu druskos. Tada įmaišykite miltus ir aliejų. Iš paruoštos tešlos išeis apie 10 lietinių.
2.
Keptuvę patepkite aliejumi, pilkite tešlos, tolygiai ją paskirstykite ir iškepkite lietinius.
3.
Įdarui vištieną arba kiaulieną smulkiai supjaustykite (beveik kaip spirgiukus), pagardinkite prieskoniais pagal savo skonį ir pakepkite keptuvėje su aliejumi.
4.
Supjaustykite kopūstą, paprikas, svogūną bei morką ir pakepkite keptuvėje su aliejumi. Leiskite šioms daržovėms pasitroškinti. Daržoves sumaišykite su mėsa.
5.
Į lietinio vidurį dėkite įdaro užlenkite kraštus ir suvyniokite ritinėlį. Tai padarykite su visais lietiniais.
6.
Apvoliojimui kiaušinį įmuškite į dubenėlį ir išplakite. Į kitame dubenį suberkite džiūvėsėlius.
7.
Imkite vieną jau pilnai paruošta lietinį, įmerkite į kiaušinio plakinį, o tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
8.
Apkepkite lietinius keptuvėje aš aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
9.
Rekomenduoju patiekti su grietine ir sojos padažu. Taip pat labai tinka kečupo, grietinės ir krapų padažas, galima įdėti česnako.
AUTORIUS: Martina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital