Lietiniai cukinijų blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Lietiniai cukinijų blynai
Autorius apie receptą: Skanūs, paprasti lietiniai. Galite valgyti vienus, su padažu ar grietine. Galima įdaryti įvairiais įdarais, pvz., sūrio ar varškės su žalumynais, kepintu faršu ar vištiena, Skanūs, paprasti lietiniai. Galite valgyti vienus, su padažu ar grietine. Galima įdaryti įvairiais įdarais, pvz., sūrio ar varškės su žalumynais, kepintu faršu ar vištiena, prievagrybiais su sūriu... Variantų yra begalė! (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai cukinijų (mažų)
200 mililitrų pieno (apytikriai)
90 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių (didelio)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas nuplauti, nusausinti, sutarkuoti smulkia burokine tarka.
2.
Įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, krapus, miltus. Viską gerai išmaišyti. Po truputį pilti pieną ir maišyti tešlą. Tešla turi išeiti skystoka, panaši kaip lietiniams.
3.
Keptuvę įkaitinti, sutepti aliejumi. Vienam blynui pilti samtį tešlos. Kepti kaip įprastus lietinius blynus iš abiejų pusių, apversti, kai viena pusė apkeps.
4.
Patiekti su grietine (aš į jį įspaudžiau česnako, pagardinau pipirais) ar padažu, arba įdaryti norimu įdaru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital