Lietiniai blynai su žuvimi

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Lietiniai blynai su žuvimi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


3 kiaušiniai

1 stiklinė pieno

1,5 stiklinės miltų

300 g mėgstamos žuvies filė

3 svogūnai

3 v. š. džiūvėsėlių

druska

malti juodieji pipirai

prieskoniai žuviai

aliejus (kepimui)

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Iš kiaušinių, pieno ir miltų užmaišome blynų tešlą ir šiek tiek pasūdome ją druska.


Žuvį dedame į puodą su vandeniu, pasūdome, įberiame pipirų ir verdame, kol žuvis suminkštės.


Į keptuvę su aliejumi dedame susmulkintus svogūnus, suberiame džiūvėsėlius ir pakepiname juos apie 2 min.


Tuomet į tą pačią keptuvę sudedame susmulkintą išvirtą žuvį, viską paskaniname prieskoniais ir pakepiname dar apie 5 min.


Į įkaitintą švarią keptuvė su šiek tiek aliejaus įpilame pora šaukštų tešlos, išliejame blyną, dedame ant jo su svogūnais pakepintą žuvį ir ant viršaus užliejame dar porą šaukštų tešlos.


Kepame kiekvieną pusę iš abiejų pusių, kol gražiai apkepa.


Prie šių blynų puikiai tinka sultinys.


Skanaus!

AUTORIUS: Justina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital