Lietiniai blynai su voveraičių įdaru

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lietiniai blynai su voveraičių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


Tešlai:

 

2 kiaušiniai

0,5 stiklinės pieno

0,5 stiklinės vandens

1,3 stiklinės miltų

2 žiupsneliai druskos

aliejus (kepimui)


 

Įdarui:


 

2 stiklinės voveraičių

2 svogūnai

druska

aliejus (kepimui)

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Iš tešlai nurodytų ingredientų užmaišyti tešlą ir iš gautos tešlos įkaitusioje keptuvėje su aliejumi kepti lietinius blynus.


Atskiroje keptuvėje su aliejumi pakepinti susmulkintas voveraites bei svogūnus.


Grybus bei svogūnus pasūdyti ir dėti po šaukštą ant kiekvieno blyno.


Blynus suvynioti į stačiakampę formą ir dar šiltus patiekti.


Skanaus.

AUTORIUS: Justina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]istas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital