Lietiniai blynai su varške, špinatais ir lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Lietiniai blynai su varške, špinatais ir lašiša
Autorius apie receptą: Blynai tinkantys vėlyviems pusryčiams, pietums ar vakarienei. Blynai tinkantys vėlyviems pusryčiams, pietums ar vakarienei. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
7 vienetai lietinių blynų
180 gramų varškės 9%
150 gramų sūdytos lašišos
50 gramų špinatų
1 šaukštas grietinės, 30% riebumo
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio citrinos žievelės (tarkuotos)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šaukštelis sviesto
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
2 šaukštai grietinės, 30% riebumo
2 šaukštai jogurto, natūralaus
1 pundelis žalumynų (smulkintų, tinka krapai, petražolės, laiškinis česnakas, bazilikas)
1 šlakelis citrinų sulčių
0.5 šaukštelio citrinos žievelės (tarkuotos)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išsikepti 6-7 lietinius blynus pagal savo mėgstamą receptą.
2.
Špinatus šiek tiek susmulkinti, česnako skiltelę sutarkuoti arba sutraiškyti. Į keptuvę dėti sviestą ir keletą minučių apkepti špinatus ir česnaką. Atvėsinti.
3.
Špinatus sudėti į varškę, dėti 0,5 šaukštelio citrinos žievelės, 1 šaukštą grietinės, berti šiek tiek druskos (priklausomai nuo lašišos sūrumo), pipirų ir gerai išmaišyti.
4.
Lašiša supjaustyti nedideliais gabaliukais.
5.
Ant blyno dėti sluoksnį varškės, pjaustytą lašišą, suvynioti.
6.
Apkepti lietinius keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
7.
Padažui 2 šaukštus grietinės ir 2 šaukštus jogurto, žalumynus, 0,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, citrinų sultis, druską, pipirus sutrinti smulkintuvu, kad gerai išsimaišytų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital