Lietiniai blynai su varške, obuoliais ir bananais

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai blynai su varške, obuoliais ir bananais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Natūraliai saldūs desertiniai blynai su varške, obuoliais ir bananais - bananas įdarui suteikia saldumo, todėl nereikia papildomai cukraus, nebent, žinoma, norite. Natūraliai saldūs desertiniai blynai su varške, obuoliais ir bananais - bananas įdarui suteikia saldumo, todėl nereikia papildomai cukraus, nebent, žinoma, norite. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
250 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
125 gramai kvietinių miltų
3 šaukštai aliejaus
Įdarui:
180 gramų varškės (drėgnos)
1 vienetas obuolių (saldesnio)
1 vienetas bananų (gerai prinokusio)
1 lašas vanilės aromato (nebūtina)
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, kol susijungs baltymai ir tryniai. Supilti pieną ir aliejų, išmaišyti. Suberti miltus ir tešla maišyti, kol neliks sausų gumuliukų - patogiausia šluotele. Paruoštą tešlą paliki 30 minučių pastovėti.
2.
Įdarui varškę sutrinti su bananu, įtarkuoti arba labai smulkiais kubeliais įpjaustyti obuolį, įlašinti vanilės, išmaišyti.
3.
Ant vidutinės kaitros įkaitinti keptuvę (geriausia naudoti nelipniu paviršiumi), kiekvienam blynui į keptuvę pilti po samtelį tešlos, tolygiai paskirstyti pasukiojant keptuvę. Kai viršus apdžius, blyną apversti ir apie pusę minutės apkepti antrą pusę. Taip iškepti visus blynus.
4.
Į blyno vidurį dėti įdaro, į vidų užlenkti kraštus ir susukti volelį.
5.
Įdarytus blynus apkepti gabalėlyje tirpinto sviesto. Man iš tokio kiekio iškepa apie 8 - 10 blynų.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital