Lietiniai blynai su saldžiu varškės įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Lietiniai su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
2 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės 9%
100 gramų braškių
2 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštelis romo esencijos
šiek tiek citrinmėtės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakti su druska, supilti pieną ir dar kartą išmaišyti. Įmaišyti persijotus miltus, įpilti aliejaus viską gerai išplakti. Lietinius kepti įkaitintoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.
2.
Varškę sutrinti elektriniu trintuvu, įberti cukraus pudros, įpilti romo esencijos, įdėti šiek tiek pjaustytų braškių ir citrinmėtę. Viską gerai išmaišyti.
3.
Ant lietinių dėti šaukštą įdaro, sulankstyti, dėti į įkaitintą keptuvę su nedaug aliejaus ir kepti, kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital