Lietiniai blynai su rikota sūriu ir kumpiu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lietiniai blynai su rikota sūriu ir kumpiu
Autorius apie receptą: Minkšti, kreminiai lietiniai tiek mažiems, tiek dideliems. Žinoma, lietinių tešlai galima naudoti bet kokį mėgstamą, įprastą receptą. Minkšti, kreminiai lietiniai tiek mažiems, tiek dideliems. Žinoma, lietinių tešlai galima naudoti bet kokį mėgstamą, įprastą receptą. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
600 mililitrų pieno
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų rikotos sūrio
200 gramų kalakutienos (virto arba rūkyto kumpio)
100 gramų mocarela sūrio
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis žalumynų (laiškinio česnakas, krapų, petražolių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš pieno, kiaušinių, miltų, druskos ir cukraus sumaišyti blynų tešlą.
2.
Keptuvę ištepti aliejumi, gerai įkaitinti, pilti tešlos, tolygiai paskirstyti ir kepti lietinius iš abiejų pusių. Ingriedientų kiekis maždaug 10-12 lietinių.
3.
Įdarui smulkiai supjaustyti kumpį, žalumynus. Mocarelą sutarkuoti.
4.
Į dubenį dėti rikotą, tarkuotą mocarelą, pjaustytą kalakutienos kumpį, berti smulkintus žalumynus. Pagardinti druska, pipirais, įmušti kiaušinį ir masę gerai išmaišyti.
5.
Ant blyno dėti šaukštą įdaro, paskleisti per blyno ilgį, suvynioti.
6.
Blynus apkepti keptuvėje su aliejumi, nustačius nedidelę kaitrą.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital