Lietiniai blynai su rikotos sūriu (arba varške) ir špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai blynai su rikotos sūriu (arba varške) ir špinatais
Lietiniai blynai su rikotos sūriu (arba varške) ir špinatais
Lietiniai blynai su rikotos sūriu (arba varške) ir špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
400 gramų miltinis mišinys lietiniams blynams (naudojau "City Taste")
800 mililitrų vandens (drungno)
Įdarui:
450 gramų rikotos sūrio (arba varškės)
200 gramų špinatų
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
4 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
2 saujos fermentinio sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai suberkite miltinį mišinį į dubenį ir maišant iš lėto supilkite vandenį. Maišykite tol, kol susidarys vientisa, be gumulėlių tešla.
2.
Leiskite tešlai pasibrandinti 5–10 min.
3.
Į įkaitintą, aliejumi pateptą keptuvę įpilkite samtelį tešlos ir tolygiai paskirstykite. Lietinius kepkite iš abiejų pusių (vartykite mentele).
4.
Įdarui paruošti, keptuvėje švelniai įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus, įspauskite česnako skilteles ir apkepkite apie pusę minutės. Sudėkite špinatus ir kepkite, kol skystis nugaruos. Pagardinkite druska ir pipirais. Atvėsinkite.
5.
Keptus špinatus sumaišykite su rikota arba varške ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Jei reikia, dar kartą pagardinkite druska ir pipirais.
6.
Ant lietinių dėkite įdarą ir susukite į vamzdelius.
7.
Su šlakeliu aliejaus švelniai įkaitintoje keptuvėje apkepkite vieną lietinių pusę ir lietinius apverskite. Pabarstykite sūriu, uždenkite keptuvę ir kepkite, kol gražiai apskrus kita lietinių pusė ir sūris aptirps.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital