Lietiniai blynai su kumpiu - pikantiški, skanūs ir sotūs

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lietiniai blynai su kumpiu
Autorius apie receptą: Tik vienas papildomai įdėtas ingredientas, kuris blynų skoniui suteikia pikantiškumo. Blynai pavyksta skanūs ir sotūs! Tik vienas papildomai įdėtas ingredientas, kuris blynų skoniui suteikia pikantiškumo. Blynai pavyksta skanūs ir sotūs! Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
450 mililitrų pieno
200 gramų miltų
100 gramų rūkyto kumpio (arba dešrytės)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis cukraus
pagal skonį druskos
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pieną išplakti su kiaušiniu, suberti cukrų, druską, miltus ir viską gerai išmaišyti.
2.
Suberti smulkintus krapus, smulkiai supjaustytą arba sutarkuotą kumpį ir dar kartą permaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir kepti kaip įprastus lietinius blynus. Iškeptus susukti. Patiekti su mėgiamu padažiuku.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Nijolė
2019-04-07 21:25
Nesupratau kam dar cukrus. ATSAKYTI
Greta
2019-04-08 09:36
Kad tešla skalsesnė, gardesnė būtų, cukrus paryškina skonius šiuose blynuose :) ATSAKYTI
Daiva
2019-04-03 17:05
Buvo labai skanu, aciu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital