Lietiniai blynai su kokosine varške ir razinomis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Lietiniai blynai su kokosine varške ir razinomis
Autorius apie receptą: Ir valgis, ir desertas kartu! Kukurūziniai miltai yra sveikesni, o man ir skanūs, jų proporciją su kvietiniais miltais galima kaitalioti pagal savo norus, bet perpus imant abiejų - Ir valgis, ir desertas kartu! Kukurūziniai miltai yra sveikesni, o man ir skanūs, jų proporciją su kvietiniais miltais galima kaitalioti pagal savo norus, bet perpus imant abiejų - man skaniausia. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų kukurūzų miltų
100 gramų kvietinių miltų (naudojau EKSTRA)
200 mililitrų pieno (šalto)
200 mililitrų vandens (šalto)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
3 žiupsneliai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kokoso drožlių
2 šaukštai razinų
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
30 gramų aliejaus (arba sviesto)
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
šiek tiek malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai kiaušinius paplakti su žiupsniu druskos, keliais žiupsniais cukraus. Supilti vandenį, vis plakant, pieną. Įsijoti, maišant, miltus, įmaišyti aliejų. Tešlą palikti pastovėti bent 10 min.
2.
Keptuvę patepti aliejumi, įkaitinti. Į įkaitintą keptuvę lieti samtelį tešlos, tolygiai paskirstyti. Kai apkeps viena pusė, apverst ir kept kitą pusę. Taip iškepti visus lietinius.
3.
Įdarui kiaušinį gerokai paplakti su druska ir vaniliniu cukrumi, sudėti varškę, grietinę, suberti kokosų drožles, razinas, išmaišyti. Beje, geriausia varškės įdarą pasigaminti tuo metu, kai stovi tešla, nes razinos, kokosų drožlės irgi pamirksta masėje.
4.
Vynioti į blynus įdaro. Aš dariau pailgus blynus.
5.
Galima kepti orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje su aliejumi, apverčiant. Aš kepiau keptuvėje su aliejumi, ant mažos ugnies, iš abiejų pusių, kol apskrus, apie 15 min.
6.
Supjausčiau pabarsčiau cukraus pudra ir cinamonu. Skanaus!
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital