Lietiniai blynai su keptu kiaušiniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai blynai su keptu kiaušiniu
Lietiniai blynai su keptu kiaušiniu
Lietiniai blynai su keptu kiaušiniu
Lietiniai blynai su keptu kiaušiniu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų   pieno
80 gramų   kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
5 vienetai   kiaušinių
4 griežinėliai   parmos kumpio
4 saujos   sūrio  (tarkuoto)
4 saujos   špinatų  (šviežių)
4 šaukšteliai   sviesto
pagal poreikį   aliejaus  (kepimui)
pagal skonį   druskos
pagal skonį   pipirų
pagal skonį   žalumynų  (šviežių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išplakame pieną su kiaušiniu, sudedame miltus ir užmaišome tešlą. Įkaitiname keptuvėje šiek tiek aliejaus ir iškepame 4 didelius lietinius. Juos dedame į lėkštę ir tarpusavyje atskiriame sviestiniu popieriumi.
2.
Į kiekvieno lietinio vidurį dedame saujelę špinatų, sūrio, šiek tiek sviesto, kumpio griežinėlį. Viduryje suformuojame duobelę ir įmušame kiaušinį. Paskaniname druska bei pipirais. Užlenkiame kraštelius (jeigu nesilaiko, prismeikite dantų krapštuku).
3.
Pašauname į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepame 12–14 minutes.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital