Lietiniai blynai su karamelizuotais bananais

AUTORIUS:
Monika, Valgau namuose,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lietiniai blynai su karamelizuotais bananais
Lietiniai blynai su karamelizuotais bananais
Lietiniai blynai su karamelizuotais bananais
Autorius apie receptą: Užgavėnės ne už kalnų, tad dalinuosi superiniu lietinių su varške ir karamelizuotais bananais receptu. Šį kartą išbandžiau city taste prancūziško stiliaus lietinių Užgavėnės ne už kalnų, tad dalinuosi superiniu lietinių su varške ir karamelizuotais bananais receptu. Šį kartą išbandžiau city taste prancūziško stiliaus lietinių miltinį mišinį, su kuriuo traškiems ir skaniems blynams pagaminti prireikė tik vandens, tad turėjau daugiau laiko pažaisti su įdaru. Na, o išbandžius karamelizuotus bananus dabar norėsiu juos dėti ant visų blynų. (...daugiau) Monika, Valgau namuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
450 gramų vandens
200 gramų blynų mišinio (naudojau "City Taste" prancūziško stiliaus)
Įdarui:
180 gramų varškės
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas cukraus pudros
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Papildomai:
2 vienetai bananų
60 gramų rudojo cukraus (smulkesnio)
10 gramų sviesto
1 šaukštas grietinėlės
1 šaukštelis malto cinamono
Kepimui:
pagal poreikį kokosų aliejaus (arba bet kokio mėgstamo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lietinių miltų mišinį sumaišykite su vandeniu ir palikite pastovėti bent 10min.
2.
Tuo metu paruoškite blynų įdarą - varškę sumaišykite su grietine, cukraus pudra ir vanile.
3.
Lietinius kepkite ant šiek tiek aliejumi suteptos keptuvės iš abiejų pusių (apverskite, kai jau matysite, kad ant blyno atsiranda burbuliukai ir apačia pradeda skrusti).
4.
Kol kepate blynus, atskiroje keptuvėje paruoškite bananus - keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, dėkite cukrų bei grietinėlę ir pastoviai maišykite, kol cukrus karamelizuosis ir gausis vientisa masė. Tada dėkite supjaustytus bananus ir pakepkite dar apie 3 min.
5.
Iškepusius blynus ištepkite varškės įdaru ir sulankstykite. Šiek tiek paskrudinkite keptuvėje iš abiejų pusių. Įdėję į lėkštę ir ant viršaus pilkite karamelizuotus bananus.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital