Lietiniai blynai su feta ir špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Lietiniai blynai su feta ir špinatais
Lietiniai blynai su feta ir špinatais
Lietiniai blynai su feta ir špinatais
Lietiniai blynai su feta ir špinatais
Autorius apie receptą: Užgavėnės ne už kalnų! Norėjosi kažko įdomesnio, tai leidau pasireikšti fantazijai ir likau labai patenkinta (ne tik aš, bet ir namiškiai) jos vaisiais. Užgavėnės ne už kalnų! Norėjosi kažko įdomesnio, tai leidau pasireikšti fantazijai ir likau labai patenkinta (ne tik aš, bet ir namiškiai) jos vaisiais. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
120 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
40 gramų kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis aliejaus
Įdarui:
100 gramų špinatų
100 gramų fetos sūrio (minkšto, švelniai sūdyto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šluotele gerai išplakti kiaušinius. Supilkite, pieną, aliejų, suberti druską. Viską išmaišyti. Suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą palaikyti kambario temperatūroje apie 10 min.
2.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje iš vienos pusės kelias minutes. Tada atsargiai apverskite ir dar pakepkite apie 30 s.⠀
3.
Įdarui nuplauname špinatų lapus ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepiname. Šiek tiek patroškiname ir pabarstome prieskoniais. Atvėsiname.
4.
Kitame inde supjaustome kubeliais minkšta sūrį ir sumaišome su kiek atvėsusiais špinatais.
5.
Į lietinius blynelius dedame maždaug po šaukštą paruošto įdaro. Suvyniojame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital