Lietiniai blynai su aguonomis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Lietiniai blynai su aguonomis
Lietiniai blynai su aguonomis
Lietiniai blynai su aguonomis
Lietiniai blynai su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušiniai
1 šaukštai grietinės
1 šaukštas cukraus
1 stiklinės pieno
1/4 stiklinės aguonų
po žiupsnelį cinamono ir vanilinio cukraus
miltų, džiūvėsėlių
margarino ar aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinis išplakamas, supilamas pienas, grietinė, suberiamos aguonos ir dedame miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastiems lietiniams. Iš tešlos iškepame lietinius blynus ir paliekame truputi ataušti. Tuo metu išplakame likusi kiaušinį. Ataušusius lietinius susukame vamzdeliu, pamirkome į kiaušinio plakinį ir apkočiojame džiūvėsėliais. Tik aš vamzdelius dar per pusę perpjoviau. Kepame įkaitintame aliejuje ar margarine, kol gražiai apskrus. Patiekiame su naminiu jogurtu. Jį pasigaminsite taip: 1 litrą kefyro sumaisyti su 200 g. grietines ir 200 g. mėgiamos uogienės. Viską gerai išsukti. Skanaus
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital