Lietiniai blynai iš varškinės tešlos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lietiniai blynai iš varškinės tešlos
Autorius apie receptą: Nusprendžiau prikepti lietinių. Šįsyk jie varškinės tešlos. Nors ir varškinės tešlos lietiniai, bet gavosi visai nestori ir labai gardūs. Nusprendžiau prikepti lietinių. Šįsyk jie varškinės tešlos. Nors ir varškinės tešlos lietiniai, bet gavosi visai nestori ir labai gardūs. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
600 gramų pieno
260 gramų kvietinių miltų
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, berti cukrų ir sutrinti elektriniu trintuvu. Po truputį pilti pieną, išmaišyti. Suberti miltus, druską ir išmaišyti. Masė turi būti šiek tiek tiršta, taip ir turi būti.
2.
Keptuvę (naudojau 24 cm skersmens) ištepti aliejumi, įkaitinti, pilti samtelį tešlos, pavartant keptuvę tešlą paskirstyti per visą plotį ir kepti blynelius iš abiejų pusių iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital