Lietiniai blynai įdaryti krabų lazdelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lietiniai blynai įdaryti krabų lazdelėmis
Lietiniai blynai įdaryti krabų lazdelėmis
Lietiniai blynai įdaryti krabų lazdelėmis
Autorius apie receptą: Blynai pavyksta sultingi, todėl papildomo padažo jiems nereikia, tačiau jei norite, galite valgyti su grietine ar kitu mėgstamu padažiuku. Skystis blynų tešlai gali būt Blynai pavyksta sultingi, todėl papildomo padažo jiems nereikia, tačiau jei norite, galite valgyti su grietine ar kitu mėgstamu padažiuku. Skystis blynų tešlai gali būt kefyras, pienas, rūgpienis, pasukos, grietinė ar jogurtas. Svarbu, kad pusę kiekio skysčio sudarytų vanduo, o jei norite, galite naudoti tik vandenį. Jei skystis rūgštus (pvz jei naudojate kefyras, rūgpienis), tuomet naudojama soda. Jei vanduo ar pienas - kepimo milteliai. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
210 gramų kvietinių miltų (vienos stiklinės)
200 mililitrų kefyro (vienos stiklinės, arba rūgpienio)
200 mililitrų vandens (vienos stiklinės)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
3 šaukštai aliejaus (+ šiek tiek kepimui)
1/3 šaukštelio sodos
Įdarui:
200 gramų krabų lazdelių
100 gramų pievagrybių
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas poro (nedidelio)
1 žiupsnelis džiovintų čiobrelių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį berti miltus, įmušti kiaušinius, suberti druską ir cukrų. Supilti kefyrą ir gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Tuomet pilti vandenį, išmaišyti, pilti aliejų, berti sodą, išmaišyti ir palikti pastovėti 15 minučių.
2.
Keptuvę patepti aliejumi ir įkaitinti, samteliu pilti tešlos, pakėlus keptuvę pasukioti, kad padengtų visą plotį. Kai paviršius pasidarys šiek tiek porėtas ir parus krašteliai apversti ir dar pakepti.
3.
Įdarui pusžiedžiais supjaustyti porus, o pievagrybius griežinėliais.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti porus ir pakepti keletą minučių, kol jie suminkštės. Atidėti į dubenį.
5.
Tuomet į tą pačią keptuvę kepti pievagrybius kelias minutes, suberti čiobrelius, aitriosios paprikos miltelius ir druską, permaišyti, dar pakepti iki kol pievagrybiai sukris ir iškeps, atidėti į dubenį su porais iki kol kiek atvės.
6.
Krabų lazdeles supjaustyti kubeliais. Į dubenį su apkeptomis daržovėmis suberti krabų lazdeles, berti sūrį, druską ir išmaišyti.
7.
Paruoštą įdarą dėti ant lietinio blyno vidurio, sulenkti visus kraštus ir pakepti įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, iki kol švelniai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital