Lietiniai

AUTORIUS:
Maja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lietiniai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
3 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gerai išplakti kiaušinius su druska ir cukrumi. Tada supilti pieną ir gerai išmaišyti. Suberti miltus ir vėl išmaišyti.
2.
Lietiniu lieti karštoje, aliejumi išteptoje keptuvėje.
3.
Patiekti su sviestu arba uogiene. Skanaus.
AUTORIUS: Maja
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Slapukas
2017-04-14 11:51
Cukraus ne permazai? ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2017-04-14 12:41
Jeigu valgysite su uogiene ar įsuksite į juos saldintą varškę, tada ne per mažai. O jeigu gardžiuositės su grietine arba tiesiog valgysite vienus, galite pasaldinti ir labiau :-) ATSAKYTI
greta
2015-07-27 13:38
Nuostabus skonis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]maistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital