Lėtai virta veršienos sprandinė

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Lėtai virta veršienos sprandinė
Lėtai virta veršienos sprandinė
Lėtai virta veršienos sprandinė
Lėtai virta veršienos sprandinė
Autorius apie receptą: Taip paruošta sprandinė bus minkštutė, būtent tokios tekstūros, kokia ir turėtų būti mėsa. Svečiai šiam patiekalui abejingi tikrai neliks. Taip paruošta sprandinė bus minkštutė, būtent tokios tekstūros, kokia ir turėtų būti mėsa. Svečiai šiam patiekalui abejingi tikrai neliks. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų veršienos sprandinės
2 gramai krapų
5 gramai čiobrelių
5 gramai peletrūno
5 gramai šalavijo
pagal skonį druskos
100 pipirų
10 aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Prieskonines žoleles susmulkintame.
2.
Sprandinę ištepame aliejumi ir tolygiai apibarstome žolelėmis, pagal skonį pagardiname druska.
3.
Sprandinę įsukame į plėvelę, užvakumuojame ir verdame Sous Vide būdu 55 temperatūroje 12 valandų.
4.
Išvirtai sprandinei leidžiame truputį atvėsti o tada apkepame karštoje keptuvėje ant šiek tiek aliejaus, kad gražiai apskrustų iš visų pusių.
5.
Iškepusią pjaustome gabalėliais ir tiekiame su norimu garnyru (pvz. keptomis daržovėmis ar šviežių daržovių salotomis).
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital