Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 kilogramas | jautienos sprandinės (galima keisti kiaulienos sprandine) | |
50 gramų | dižono garstyčių | |
100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
20 gramų | česnako | |
5 gramai | rozmarino | |
5 gramai | šalavijo | |
5 gramai | petražolių | |
Garnyrui: | ||
1 vienetas | kopūstų (mėlynojo, nedidelio) | |
100 gramų | salierių | |
100 gramų | pastarnoko | |
100 gramų | morkų | |
100 gramų | svogūnų | |
100 gramų | burokėlių (geltonųjų, galima keisti morkomis) | |
60 gramų | sviesto | |
20 gramų | petražolių | |
1 šlakelis | aliejaus | |
pagal skonį | druskos | |
Padažui: | ||
200 gramų | jautienos sultinio (naudojau naminį jautienos kaulų sultinį) | |
50 gramų | sviesto | |
pagal skonį | druskos |