Lęšių paštetas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Lęšių paštetas
Lęšių paštetas
Lęšių paštetas
Autorius apie receptą: Laba skanus, palankus sveikatai ir maistingas užkandis. Laba skanus, palankus sveikatai ir maistingas užkandis. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
240 gramų konservuotų lęšių (arba virtų)
50 gramų juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
1 skiltelė česnako (nebūtina)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
5 lapeliai mėtų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Lęšius, alyvuoges, česnaką, aliejų, mėtas, citrinos žievelę, prieskonius sutriname maisto smulkintuve. Jei masė per tiršta įpilkite nuoviro arba vandens. Galite sutrinti iki kreminės konsistencijos arba palikti kiek stambesnius gabaliukus. Galima alyvuoges smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į paštetą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital