Lęšių košė su imbieru

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Lęšių košė su imbieru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g raudonų lęšių
Ciberžolė
1 l vandens
2 v. š. aliejaus
2 a. š. kmynų
2 svogūnai
2 gabaliukai imbiero
Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lęšius sudėti į verdantį vandenį su ciberžole. Virti apie 25 min. Supjaustyti svogūną, sutarkuoti imbierą. Svogūną ir imbierą apkepti kartu su kmynais. Lęšiams išvirti į košę sudėti keptus svogūnus. Pagardinti druska.
AUTORIUS: Aistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2019-01-17 08:30
Super kose.Aciu uz recepta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital