Lęšių ir daržovių salotos su falafeliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lęšių ir daržovių salotos su falafeliais
Lęšių ir daržovių salotos su falafeliais
Lęšių ir daržovių salotos su falafeliais
Lęšių ir daržovių salotos su falafeliais
Autorius apie receptą: Maistingos ir sočios salotos – puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei. Šios, maišomos su rudaisiais lęšiais ir patiekiamos su „Naturli“ falafeliais, drąsiai Maistingos ir sočios salotos – puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei. Šios, maišomos su rudaisiais lęšiais ir patiekiamos su „Naturli“ falafeliais, drąsiai atstos pagrindinį patiekalą. Šviežios daržovės – agurkai, pomidorai, ridikėliai, gražgarstės – suteikia salotoms gaivumo, tuo tarpu padažas visus skonius sujungia į harmoningą visumą. Salotas galite patiekti tiek su šiltais, tiek su jau atvėsusiais falafeliais; abiem atvejais salotos bus labai gardžios! Išsisaugokite šį receptą toms beprotiškoms dienoms, kai viskam stinga laiko – visavertį valgį paruošite vos per dvidešimt minučių. Po tokių pietų (ar vakarienės) būsite sotūs, tačiau neapsunkę, priešingai – pilni energijos ir lengvumo. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Padažui:
62 gramai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako (tarkuoto)
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas agavos sirupo
1 šaukštas garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
Pagrindui:
325 gramai falafelių (naudojome „Naturli“ )
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
Salotoms:
265 gramai lęšių (rudųjų)
250 gramų vyšninių pomidorų
50 gramų gražgarsčių
1 vienetas avokadų
6 vienetai ridikėlių (didesnių arba 8 mažesnių)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš pradžių paruoškite padažą. Visus jam skirtus ingredientus sudėkite į stiklainėlį, sandariai užsukite dangteliu ir gerai supurtykite, kad visi produktai susimaišytų. Atidėkite į šalį, kol paruošite salotas.
2.
Iškepkite falafelius. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus. Sudėkite „Naturli“ falafelius ir kepkite po 5 minutes iš abiejų pusių (pagal instrukciją ant pakuotės).
3.
Kol falafeliai kepa, paruoškite salotas. Į dubenėlius paskirstykite gražgarstes, ruduosius lęšius, lazdelėmis pjaustytus agurkus, pomidorų skilteles, kubeliais supjaustytus avokadus ir plonais griežinėliais supjaustytus ridikėlius.
4.
Ant viršaus išdėliokite keptus falafelius. Apšlakstykite citrinų padažu ir patiekite.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital