Lenkiška žirnių sriuba

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 238)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 238)
Lenkiška žirnių sriuba
Lenkiška žirnių sriuba
Lenkiška žirnių sriuba
Lenkiška žirnių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g šviežių mažų bulvių
2 morkos
4 rūkytos dešrelės
1 stiklinė išbrinkytų žirnių
1 šakelė krapų
4 kietai virti kiaušiniai
4 šaukštai grietinės
druska
juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti. Didesnes bulves perpjauti pusiau ar į 4 dalis, mažesnes dėti sveikas. Morkas sutarkuoti, nuo krapo nuskabyti šakeles. Į verdantį vandenį sudėti bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberti išbrinkytus žirnius ir krapus. Pavirti dar 10 - 15 min. Dešreles supjaustyti storomis riekelėmis, kiaušinius perpjaut į 4 dalis ir sudėti į puodą. Įberti druskos ir pipirų. Pavirti kelias minutes. išimti krapus ir tiekiant įdėti po šaukštelį grietinės. Skanaus.
AUTORIUS: sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital