Lengvas rūkytos žuvies tortas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Rūkytos žuvies tortas
Rūkytos žuvies tortas
Rūkytos žuvies tortas
Autorius apie receptą: Kalėdoms dariau rūkytos žuvies tortą – labai skanus pavyko! Recepto idėją pasakė kolegė iš darbo, ačiū jai, nes šis tortas tikrai vertas dėmesio! Kalėdoms dariau rūkytos žuvies tortą – labai skanus pavyko! Recepto idėją pasakė kolegė iš darbo, ačiū jai, nes šis tortas tikrai vertas dėmesio! Rūta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų rūkytos žuvies
6 vienetai lietinių blynų (receptas čia)
5 vienetai kiaušinių (virtų)
200 gramų konservuotų žirnelių
150 gramų juodųjų alyvuogių
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Rūkytą žuvį susmulkinti, virtą kiaušinį smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti burokine tarka. Įdėti majonezo ir išmaišyti. Jei trūksta prieskonių, įdėti druskos, pipirų ar kitų mėgstamų prieskonių.
2.
Dėti vieną blyną, ant jo užtepti žuvies įdaro. Dėti antrą ir pertepti žuvies įdaru, užbarstyti pjaustytas alyvuoges. Dėti trečią blyną, užtepti žuvies įdaro ir užbarstyti žirnelių. Dėti ketvirtą blyną, ant jo - žuvies įdaro ir alyvuogių.
3.
Torto viršų aptepti žuvies mase, puošti kaip norite. Tortą palaikyti keletą valandų šaldytuve ir galima valgyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital