Lengvas pyragas su konservuotais persikais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lengvas pyragas su konservuotais persikais
Lengvas pyragas su konservuotais persikais
Lengvas pyragas su konservuotais persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai pieno
1 šaukštas aliejaus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
Kremui:
400 gramų konservuotų persikų
300 gramų grietinėlės
300 gramų kreminės varškės
180 gramų jogurto
3 šaukštai cukraus pudros
2 šaukšteliai želatinos
Papuošimui:
300 mililitrų vandens
1 pakelis želės
šiek tiek konservuotų persikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui kiaušinius su cukrumi ir vanile plakti apie 5 minutes elektriniu plakikliu. Suberti miltus su kepimo milteliais, pamaišyti, supilti pieną ir aliejų, ir viską gerai išmaišyti.
2.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, o iškepus palikti atvėsti.
3.
Kremui grietinėlę išplakti su cukraus pudra, sudėti kreminę varškę ir išmaišyti. Želatiną užpilti 120 mililitrų vandens ir palikti išbrinkti apie 20 minučių. Tada pakaitinti, kol visiškai ištirps (neužvirti!) ir palikti atvėsti. Atvėsusią želatiną ir jogurtą sudėti į varškės - grietinėlės masę ir gerai išmaišyti. Įmaišyti smulkiais gabaliukais supjaustytus persikus.
4.
Biskvitą perpjauti į dvi dalis, vieną dėti į formą, išklotą kepimo popieriumi, truputį palaistyti sirupu, likusiu nuo persikų, pertepti kremu, dėti kitą biskvitą ir vėl dėti kremą. Ant viršaus išdėlioti supjaustytus persikus, šiek tiek įspaudžiant į kremo vidų. Palikti šaldytuve, kad kremas pastingtų. Kol kremas stingsta, paruošti žėlė, ją atvėsinti ir užpilti ant pyrago viršaus. Pyragą palikti šaldytuve per naktį.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Marija
2017-05-10 16:59
Gaivus ir skanus pyragiukas, man patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital