Lengvas, purus ir be galo skanus varškės apkepas - pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Purus varškės apkepas - pyragas
Autorius apie receptą: Skonis tikrai nerealus - lengvas, purus, tirpsta burnoje. Gardžių akimirkų! Skonis tikrai nerealus - lengvas, purus, tirpsta burnoje. Gardžių akimirkų! Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
700 gramų varškės
5 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
150 mililitrų grietinėlės (arba pieno)
7 šaukštai manų kruopų
50 gramų sviesto
1 sauja razinų (arba džiovintų spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį sudėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir manų kruopas, supilti grietinėlę ir viską elektriniu trintuvu pertrinti iki purios masės.
2.
Sudėti razinas ir palaikyti apie 30 minučių, kad manai išbrinktų.
3.
Į kekso formą supilti varškės masę, viršų apdėlioti sviesto gabalėliais. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje, silikoninėje kekso formoje apie 50 minučių. Patiekti kaip jums skaniau, su grietine arba su uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital