Lengvas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Ivona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 151)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 151)
Lengvas obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų sviesto,
100 gramų cukraus,
3 kiaušiniai,
1.5 stiklinės kvietinių miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
4 obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Supilti sviestą, sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai šaukštu išmaišyti iki vientisos masės. Tuomet į tešlą įmaišyti nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuolius. Kepimo formą ištepti sviestu arba iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą. Galima dar pyrago viršų pabarstyti cinamonu, jeigu norisi. Kepti iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Skanu patiekti karštą su ledais ar plakta grietinėle.
AUTORIUS: Ivona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
smailas :)
2023-09-03 12:28
labai skanus piragas gavosi :) ATSAKYTI
M
2023-09-05 15:27
Ar su persikais gautųsi vietoj
Obuolių? ATSAKYTI
Agnė
2023-09-18 14:22
Taip. ATSAKYTI
M
2023-08-15 21:49
Ilgai ieškotas ir pagaliau rastas TOBULAS obuolių pyragas.
Rekomenduoju ATSAKYTI
Jurga
2020-08-03 15:01
Geras maiatas ATSAKYTI
Marija
2019-10-28 11:45
O reikia kiaušinius išplakti ar kiaušinių baltymus? ATSAKYTI
Inga
2018-10-13 14:13
O miltus kaip matuojat 200 ar 250 stikline? ATSAKYTI
Toma
2018-10-15 18:11
Miltų tiesiog dėkite tiek, kad būtų riebios grietinės konsistencijos tešla, tada bus liuks :) ATSAKYTI
Ugnė
2018-08-07 18:55
Gavosi labai skanus.Tikrai pavyko. ATSAKYTI
Eksperimentas
2015-12-24 11:57
Bandžiau. Ir pavyko. Visuomet naudoju šį receptą. Paprasta, lengva, greita, SKANU. ATSAKYTI
vaida
2012-08-29 19:35
as visada vietoj sviesto pilu 100 ml aliejaus o obuolius nulupusi ir supjausciusi ismaisau su siek tiek cukraus ir cinamono ir palieku pastovet kol padarau tesla pyragui!Super gaunasi ir mano seima dievina si pyraga:)Aisku cia skonio reikalas:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital