Lengvas manų pyragas su razinomis

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Lengvas manų pyragas su razinomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Paprastas, lengvas ir labai skanus pyragas su manais. Labai skanu valgyti su uogiene užsigeriant pienu. Naudojau 22 centimetrų apvalią kepimo formą. Paprastas, lengvas ir labai skanus pyragas su manais. Labai skanu valgyti su uogiene užsigeriant pienu. Naudojau 22 centimetrų apvalią kepimo formą. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė kefyro
0.5 stiklinės cukraus
80 gramų sviesto (tirpinto)
100 gramų razinų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Razinas užpilti karštu vandeniu ir palikti išbrinkti. Vėliau vandenį nusunkti ir razinas sumaišyti su žiupsneliu miltų bei apvilioti juose (čia kad razinos nenusėstų tešloje po to).
2.
Kiaušinį gerai išplakti su druską, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilti kefyrą, tirpint1 sviestą, sudėti manus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti. Sudėti razinas ir dar kartą išmaišyti.
3.
Palikti tešlą 20-30 minučių pabrinkti.
4.
Tešlą supilti į kepimo formą, išteptą sviestu ir pabarstytą manais. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 35 - 45 minutes, kol pyragas pakils ir bus gražiai auksinės spalvos. Viršų galite aptepti uogiene.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital