Lengvas ir gaivus mėsainis su vištiena, pomidorų salotomis

AUTORIUS:
Ant grotelių
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lengvas ir gaivus mėsainis su vištiena, pomidorų salotomis
Lengvas ir gaivus mėsainis su vištiena, pomidorų salotomis
Lengvas ir gaivus mėsainis su vištiena, pomidorų salotomis
Lengvas ir gaivus mėsainis su vištiena, pomidorų salotomis
Lengvas ir gaivus mėsainis su vištiena, pomidorų salotomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų vištienos kepsnelių (naudojau „Biovela“ apelsinų ir cinamono marinate)
2 vienetai mėsainių bandelių (naudojau „Gardėsio" Street Food su sezamais)
2 šaukšteliai majonezo
Salotoms:
100 gramų pomidorų
1 saujelė alyvuogių (marinuotų)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažo)
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis raudonojo vyno acto
Padažui:
120 gramų graikiško jogurto
1 šaukštelis krapų (smulkintų)
1 vienetas agurkų (nedidelio)
1 skiltelė česnako (didesnės, smulkintos/trintos)
1 šaukštas citrinų sulčių
pagal skonį druskos (+ salotoms pagal skonį)
pagal skonį pipirų (+ salotoms pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pasiruoškite mėsą – kepkite vištienos kepsnelius ant grilio arba orkaitėje apie 20 minučių, kol mėsa apskrus.
2.
Kol mėsa kepa, pasiruoškite pomidorų salotas: pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, susmulkinkite raudonąjį svogūną, petražoles, alyvuoges (pasirinktinai). Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir raudonojo vyno actu. Sumaišykite ir atidėkite į šalį.
3.
Gaminkite padažą: agurką sutarkuokite ir kelioms minutėms palikite pastovėti, o tuomet nuspauskite vandenį. Sumaišykite agurką su graikiniu jogurtu, sutrintu česnaku, citrinos sultimis, krapais. Gardinkite druska, pipirais ir maišykite iki vientisos masės.
4.
Bandeles trumpai paskrudinkite orkaitėje arba ant griliaus, kiekvieną jų patepkite šaukšteliu kokybiško majonezo.
5.
Ant bandelių dėliokite mėsos kepsnelius, tuomet gausiai apliekite graikišku padažu ir galiausiai pomidorų salotomis. Užvožkite antrąja bandele.
RECEPTO DRAUGAS:
Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital