Lengvas bulvių apkepas su faršu ir pievagrybiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 59)
Bulvių apkepas su faršu ir pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo bulvių (virtų su lupena)
500 gramų faršo
400 gramų pievagrybių
200 gramų grietinėlės
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirtas su lupena bulves nulupti ir sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinius, įberti druskos, pipirų ir viską išmaišyti.
2.
Faršą apkepti keptuvėje su morka, vienu pjaustytu svogūnu, česnaku ir prieskoniais.
3.
Kitą svogūną supjaustyti, apkepti keptuvėje, įdėti supjaustytus pievagrybius, pagardinti druska ir pipirais ir trumpai pakepti. Po to įmaišyti grietinėlę ir krapus.
4.
Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, dėti sluoknį bulvių masės, po to faršą, vėl bulvių ir ant viršaus pievagrybius. Kepti 170 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 50 minučių. Pirmas 20 minučių uždengti folija.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Pusiau
2018-05-15 15:21
Skanu, bet tikejausi kazko daugiau :) gal as bulviu per daug dejau, nes sveriau jau be lupenu. Man gal grietineles mazoka, visi sluoksniai kas sau. Tos jausmas, kas orkaiteje galejau ir nekepti, o isidedeti siaip viska i lekste - bulviu kose ir farsa ATSAKYTI
Toma
2018-04-15 11:03
Nenaudojant folijos kepant ar vis vien gautusi? :) ATSAKYTI
Renata
2018-04-16 21:51
Reikėtų tuomet uždengti kepimo popieriaus lapu, šiek tiek skylučių pradursčius, arba, jeigu turite tinkamą dangtį orkaitei :) Folija apsaugo, kad apkepas per anksti skrusti nepradėtų ir džiūti. ATSAKYTI
Aldona
2018-02-04 12:41
Labai skanus :) ATSAKYTI
Evelina
2017-10-25 08:04
Nuostabus apkepas pavyko, aciu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis