Lengvai paruošiamas biskvitas tortams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Lengvai paruošiamas biskvitas tortams
Autorius apie receptą: Naudojau 250 mililitrų stiklinę. Naudojau 250 mililitrų stiklinę. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
šiek tiek vanilės (pagal skonį)
Aptepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir vanile labai gerai išplakti elektriniu plakikliu, plakti mažiausiai 5 minutes, masė turi patrigubėti. Tada įsijoti miltus ir iš lėto įmaišyti į kiaušinio ir cukraus masę, kol neliks gumuliukų.
2.
Formą su nuimamais kraštais iškloti kepimo popieriumi, dugną ir formos kraštus ištepti sviestu ir supilti tešlą. Viršų uždengti sviestu ištepta folija, sviestuota puse į vidų.
3.
Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 170 C laipsnių apie 30 minučių, po to sumažintį karštį iki 150 laipsnių ir pakepti dar 30 minučių. Kol kepa, orkaitės nepradaryti. Biksvitą palikti atvėsti ir pjaustyti tik atvėsus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aura
2019-01-26 21:06
Kodel tiek ilgai kepti
ATSAKYTI
Raimonda
2019-01-27 21:45
Kad gerai ir tolygiai iškeptų :) ATSAKYTI
Austėja
2017-05-01 10:45
Išbandžiau receptą, pavyko ir nesukrito ATSAKYTI
Ramune
2020-03-06 16:32
Man pavyko bet reikejo ilgiau kepti gal priklauso nuo orkaites. Aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital