Mini pyragėliai su faršo įdaru - skanūs ir lengvai pagaminami

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 17
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Mini pyragėliai su faršu
Autorius apie receptą: Labai paprasti ir labai skanūs. Įdarą galit pasirinkti pagal savo skonį. Labai paprasti ir labai skanūs. Įdarą galit pasirinkti pagal savo skonį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 17
Tešlai:
250 gramų miltų
100 gramų graikiško jogurto
100 gramų sviesto
5 gramai kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Įdarui:
200 gramų faršo (jautienos ir kiaulienos)
1 šaukštas grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek česnako
80 gramų sūrio (tarkuoto)
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
šiek tiek pieno
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai sviestą sukapoti, įmaišyti jogurtą, druską, palaipsniui suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą. Įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 - 40 minučių.
2.
Įdarui faršą apkepti keptuvėje be aliejaus 5 - 6 minutes. Po to įdėti smulkintus svogūnų laiškus, česnaką, grietinę, prieskonius ir dar kelias minutes patroškinti. Nuimti nuo dujinės, įmaišyti žalumynus ir palikti atvėsti. Įmaišyti smulkiai sutarkuotą sūrį.
3.
Pamiltuoti stalą ir tešlą iškočioti maždaug 3 - 4 milimetrų storio. Išspausti su 8,5 centimetrų skersmens stikline apskritimus, į jų vidurį dėti šaukštelį įdaro, užlenkti ir užspausti kraštus pirštais arba šakute.
4.
Prieš kepant aptepti kiaušinio - pieno plakiniu ir pabarstyti sezamo sėklomis. Kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (8)
Justina
2019-08-01 02:09
Ar galima šituos pyragėlių užšaldyti ir kepti veliau? ATSAKYTI
Eimantė
2019-03-04 15:46
Sakykit o paprastas natūralus jogurtas tinka vietoj graikiško jogurto? ATSAKYTI
Renata
2019-03-05 09:47
Paprastas gali būti skystokas, bandyt, žinoma, galima, tik gali reikėti šiek tiek proporcijas pakoreguoti :) ATSAKYTI
Eimantė
2019-03-05 11:32
Dariau vakar su graikišku jogurtu, bet tešla kažko trūkinėjo kočiojant :( ATSAKYTI
Renata
2019-03-05 15:23
Jei trūkinėjo, turbūt sausoka buvo? Gal truputį padauginote miltų, būna, kad vieni miltai kiek "sausesni" už kitus, jų mažiau prireikia. ATSAKYTI
Eimantė
2019-03-05 21:49
Na galiaš būti, bet šiandien vėl bandžiau daryti ir pavyko! Vyras kad valgė gryžes iš darbo vakarienėj :D ATSAKYTI
Lidija
2018-09-05 14:19
Labai skanus gavosi, aciu uz recepta. ATSAKYTI
Inga
2017-07-14 17:10
Labai skanūs pyragaičiai, gaminau su vištienos faršu, kitąkart bandysiu vegetariškus - su morkomis ir pievagrybiais ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital