Ledų formos nekepti cake popsai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
varškės popsai
Autorius apie receptą: Vienas iš populiariausių desertų švenčių metu yra ledų popsai. Papuošimai gali būti įvairūs pabarstukai arba šokolado dekoracijos. Vienas iš populiariausių desertų švenčių metu yra ledų popsai. Papuošimai gali būti įvairūs pabarstukai arba šokolado dekoracijos. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
500 gramų varškės
100 gramų cukraus pudros
100 gramų sviesto (minkšto)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Glajui:
500 gramų balto šokolado
3 šaukštai kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pertrinkite varškę per sietelį. Suberkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų, sudėkite minkštą sviestą. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos masės.
2.
Paruoštą varškės masę dėkite į ledų formeles. Užšaldykite.
3.
Glajui garų vonelėje išlydykite šokoladą, įmaišykite kokoso aliejų.
4.
Sustingusius sūrelius išimkite iš formelių ir apliekite glajumi, papuoškite.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital