Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
200 g tarkuoto pieniško šokolado
330 ml grietinėlės
90 g susmulkinto juodojo šokolado
aviečių (Avietės)
šokolado lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Kiaušinius supilti į puodą, suberti cukrų ir įstatyti į indą su verdančiu vandeniu. Plakti, kol mišinys pakils ir pabals.
2. Suberti pienišką šokoladą. Gerai išmaišyti, palikti, kol atvės.
3. Elektriniu maišikliu išplakti grietinėlę. Supilti į paruoštą masę, įberti juodojo šokolado ir išmaišyti. Į plokščią 1 l talpos dubenį supilti ir šaldyti 4-5 val., kol sustings.
Tiekti papuoštus avietėmis ir šokolado lazdelėmis.