Ledai „Karštas bučinys"

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 78)
Ledai „Karštas bučinys"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė degtinės
1 stiklinė miltinio cukraus
1 indelis kondensuoto pieno
10 trynių
200 g grietinėlės
2 šaukštai cukraus
2 puselės konservuotų persikų
4 šaukštai kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kondensuotą pieną supilame į indą plakimui. Suberiame miltinį cukrų. Nuolat plakdami po vieną įmušame trynius ir plona srovele supilame degtinę. Šią masę supilame į stiklainį ir parą laikome šaltai. Sutirštėjusius ledus šaukštu dedame į porcijinius indelius, puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais, konservuotų persikų skiltelėmis ir kokoso drožlėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital