Lazanija su varške ir špinatais

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Lazanija su varške ir špinatais
Lazanija su varške ir špinatais
Lazanija su varške ir špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 pakeliai 9% varškės
250 g šaldytų špinatų
10 lakštų lazanijos
1 kiaušinis
150 g fermentinio sūrio
 Bešamelio padažas (50 g sviesto, 1 šaukaštas miltų, 500 ml pieno, žiupsnelis druskos ir malto muskato)
Žiupsnelis druskos, džiovinto raudonėlio, baziliko, petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšildytus špinatus išmaišyti su varške, kiaušiniu ir išvardintais prieskoniais.
 Pasigaminti Bešamelio padažą (Išlydyti sviestą į ji sudėti miltus, pakepinti maišant, kol gausis vienalytė masė ir pastoviai maišant supilti pieną, pakaitinti, kol padažas sutirštės (jie padažas per daug tirštas įpilkite papildomai vandens), suberti muskatą ir įdėti druskos pagal skonį).
  Skardos dugną ištepti aliejumi. Dėti sluoksnį lazanijos lakštų, ant jos užtepti Bešamelio padažo, ant viršaus dėti sluoksnį varškės su špinatais, apibarstyti tarkuotu sūriu (nedaug). Ant viršaus vėl dėti lakštus. Taip sluoksniuoti iki pabaigos. Viršutinis sluoksnis turi būti lakšto. Jį aptepti likusiu Bešamelio padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu.
AUTORIUS: Almina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2012-01-03 12:11
Kepti apie 40 min. 200-190 laipsnių temperatūroje. ;) ATSAKYTI
Dainora
2011-09-24 09:14
O kiek laiko kepti? Aciu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital