Lazanija apgavikė iš bulvių taupiai ir išradingai vakarienei

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulvių lazanija
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šis patiekalas pavyko sujungus lazaniją ir Graikišką apkepą Musaką. O šis - toks lietuviškesnis, paprastesnis variantas, bet labai labai skanus, o vienos formos užteks visos Šis patiekalas pavyko sujungus lazaniją ir Graikišką apkepą Musaką. O šis - toks lietuviškesnis, paprastesnis variantas, bet labai labai skanus, o vienos formos užteks visos šeimos vakarienei! Kepiau maždaug 25*25 cm stiklinėje formoje. (...daugiau) Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai bulvių (virtų su lupenomis)
500 gramų faršo (bet kokio mėgstamo)
200 gramų sūrio (tarkuoto)
2 vienetai pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų (tinka ir paprasti)
50 gramų pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių mėsai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti maltą mėsą su smulkintu svogūnu ir česnaku. Nuolat maišyti, kad mėsa nesukeptų gabalais ir visa apkeptų, sudėti pomidorų padažą, prieskonius.
3.
Į kepimo formą dėti sluoksnį bulvių, tuomet mėsos, vėl bulvių ir t.t., kol baigsis bulvės ir mėsa. Į formą įpilti truputį vandens, kad vandens būtų šiek tiek mažiau nei iki pusės (kad kepant neperdžiūtų). Ant viršaus dėti riekelėmis pjaustytus pomidorus ir užberti sūrio.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Alina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital