Lavašo užkepėlė su vištiena ir varške

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Lavašo apkepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greita ir labai skani lavašo užkepėlė orkaitėje. Derinys galbūt kiek neįprastas ir negirdėtas, bet paruošti visai nesudėtinga ir labai skanu! Greita ir labai skani lavašo užkepėlė orkaitėje. Derinys galbūt kiek neįprastas ir negirdėtas, bet paruošti visai nesudėtinga ir labai skanu! Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 lapo lavašo (didesnių)
250 gramų vištienos (virtos)
250 gramų varškės
150 gramų sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų grietinėlės
1 sauja špinatų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną sumalkite ar labai smulkiai supjaustykite. Išmaišykite su varške, smulkintu česnaku, smulkintais špinatais ir grietinėle. Pagardinkite druska.
2.
Vieną lavašo lapą perpjaukite pusiau, iš viso turėsite 3 mažesnius lapus.
3.
Vištienos masę padalinkite į tris dalis ir kiekvieną tepkite ant lavašo lapu pusės.
4.
Visus lavašus susukite ir dėkite į kepimo formą. Aš naudoju standartinę ilgą formą duonai, apie 8*20 cm dydžio. Galima naudoti ir kitokią, tuomet lavašus supjaustykite taip, kad tilptų į formą. Aš ant dugno dedu du lavašus, pabarstau trupučiu tarkuoto sūrio, per vidurį dedu trečią lavašą ir visą viršų pabarstau likusiu sūriu.
5.
Dėdu į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepu apie 20 minučių. Labai skanu su pievagrybių padažu ar daržovėmis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital