Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir spanguolėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir spanguolėmis
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Labai šventiškas - tiek spalvomis, tiek skoniu! Sodrus rūkytos vištienos skonis čia tikrai labai tinka, bet, jei norite švelniau, galite rinktis ir virtą vištieną, bet labai Labai šventiškas - tiek spalvomis, tiek skoniu! Sodrus rūkytos vištienos skonis čia tikrai labai tinka, bet, jei norite švelniau, galite rinktis ir virtą vištieną, bet labai rekomenduojame būtent rūkytą. Skaniausi suktinukai paruošti iš vakaro, todėl puikiai tinka ruošiantis šventei iš vakaro, prieš patiekiant tereikės išimti iš šaldytuvo ir supjaustyti porcijos dydžio gabalėliais. Receptas adaptuotas pagal Spicy Southern Kitchen. (...daugiau) Valerija, The Tasty Angle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 lapas lavašo (rinkitės tvirtesnį)
1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių
200 gramų kreminio sūrio (arba tepamo varškės sūrelio)
150 gramų fetos sūrio
2 saujos džiovintų spanguolių
1 sauja graikinių riešutų
1 pundelis svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Spanguoles, jei sausesnės, užmerkite vandeniu valandai, tuomet nusausinkite.
2.
Vištieną atskirti nuo kaulo (odos taip pat nenaudojome), mėsą supjaustyti nedideliais gabalėliais.
3.
Riešutus šiek tiek pasmulkinti. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
4.
Fetą sutrupinti ir sutrinti su kreminiu sūreliu.
5.
Jei norite didesnių suktinukų gabalėlių, galite naudoti vientisą lavašo gabalą, jei mažesnių - lavašą galite perpjauti pusiau ar į keturias dalis.
6.
Visą lavašo plotą ištepti fetos ir kreminio sūrelio mišiniu. Tolygiai paskirstiti vištieną, spanguoles, riešutus, svogūnų laiškus.
7.
Lavašą kuo standžiau susukti. Tada standžiai įvynioti į maistinę plėvelę (ar maišelį), rankois dar švelniai apspaudyti, jog būtų tvirtesnis.
8.
Lavašą kelioms valandoms (galima ir nakčiai) dėti į šaldytuvą. Prieš patiekant išimti iš plėvelės ir supjautyti riekelėmis. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital