Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas
lavašo
200 gramų
sūrio
150 gramų
krabų lazdelių
(naudojau Viči)
1 sauja
svogūnų laiškų
5 šaukštai
majonezo
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Krabų lazdeles ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti. Sūrį sutarkuoti. Viską gerai išmaišyti su majonezu bei prieskoniais.
2.
Krabų lazdelių mase tepame visą lavašo paviršių ir standžiai susukame. Suvyniojame į maistinę plėvelę ir palaikome šaldytuve porą valandų. Galima valgyti ir iškart, bet palaikius šaldytuve lavašas lengviau pjaustosi.