Lavašo suktinukai dviem būdais: su kumpiu ir su lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lavašo suktinukai dviem būdais: su kumpiu ir su lašiša
Lavašo suktinukai dviem būdais: su kumpiu ir su lašiša
Lavašo suktinukai dviem būdais: su kumpiu ir su lašiša
Lavašo suktinukai dviem būdais: su kumpiu ir su lašiša
Autorius apie receptą: Paklausus, kaip dažniausiai ruošiame lavašai, manau 100% atsakymas būtų su lašiša. Tikriausiai taip dažniausiai ruošiu ir aš. Šį kartą ant užkandžių stalo puikavosi 2 Paklausus, kaip dažniausiai ruošiame lavašai, manau 100% atsakymas būtų su lašiša. Tikriausiai taip dažniausiai ruošiu ir aš. Šį kartą ant užkandžių stalo puikavosi 2 skirtingų rūšių lavašai. Vieni su lašiša, o kiti su kumpiu. Darbo visai nedaug, tik susuki ir palieki pastovėti, supjaustai ir paruoši visą padėklą užkandžių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pirmas variantas:
1 lapas lavašo
100 gramų sūdytos lašišos (arba šaltai rūkytos)
200 gramų tepamo sūrelio su žalumynais
2 lapeliai salotų
1 šlakelis citrinų sulčių
Antras variantas:
1 lapas lavašo
80 gramų šaltai rūkyto kumpio
1 šaukštas majonezo
1 vienetas agurkų (trumpavaisių, nedidelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Lavašui su lašiša pagaminti lavašą pirmiausiai aptepame sūreliu. Dėstome ant jo salotos lapelius, o ant viršaus - plonai pjaustytą lašišą. Pašlakstome citrinos sultimis. Standžiai susukame lavašą į ritinėlį. Padedame į šaldytuvą, kad skoniai susidraugautų bent 1 val.
2.
Lavašui su lašiša pagaminti lavašą aptepame majonezu. Agurką supjaustome plonomis riekelėmis daržovių skustuku. Jas dedame ant lavašo. Kumpį taip pat supjaustome plonomis riekelėmis. Jas dedame ant agurko. Lavašą standžiai susukame į ritinį. Padedame į šaldytuvą, kad skoniai susidraugautų bent 1 val.
3.
Lavašus supjaustome riekelėmis ir skanaujame!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital