Latė su ciberžole

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Latė su ciberžole
Autorius apie receptą: Švelni, aromatinga, šilta, egzotiška – viskas viename puodelyje. Ciberžolių latėje rasite medaus, kardamono, cinamono ir, žinoma, saulėtosios ciberžolės skonį. Švelni, aromatinga, šilta, egzotiška – viskas viename puodelyje. Ciberžolių latėje rasite medaus, kardamono, cinamono ir, žinoma, saulėtosios ciberžolės skonį. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras avižų gėrimo
2 šaukšteliai ciberžolės (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai medaus
2 šaukšteliai malto cinamono (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis malto kardamono (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai malto imbiero (naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pašildykite avižų ar migdolų gėrimą ant silpnos ugnies apie 2-3 minutes. Jis turi būti šiltas, bet neužvirti.
2.
Įdėkite ciberžolės, medaus ar ryžių sirupo, cinamono, kardamono, imbiero ir maltų juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite.
3.
Pakartotinai pašildykite, tada nukoškite per smulkų sietelį ir supilkite į „French press“ kavinuką. Suplakite gėrimą naudodami kavinuką.
4.
Gėrimą patiekite šiltą arba vėsų su ledo kubeliais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital