Lašišų blyneliai

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lašišų blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 glašišos
1 kiaušinio
1 žiupsnelio krapų
Druskos
300 g miltų
100 ml vandens
Alyvuogių aliejaus,  blynų kepimui
Padažui:
3 v. š.majonezo
1 a. š.  pomidorų padažo
1 citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Lašišą supjaustyti smulkiais gabaliukais, įmušti kiaušinį, įdėti druskos pagal skonį, sudėti krapus, miltus ir  supilti vandenį. Viską gerai išmaišyti, jei reikia dar galite įdėti miltų ar vandens norimai blynų konsistencijai, tačiau jie neturi būti per kieti. Blynus kepti įkaitintame aliejuje.
Padažui sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą.

Skanaus.

 

AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital