Lašišos - upėtakio tortas

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Lašišos - upėtakio tortas
Lašišos - upėtakio tortas
Lašišos - upėtakio tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 rūkytų lašišų gabalėlių
200 g upėtakio file
200 ml grietinėlės
1 v. š.  virtų morkų, pjaustytų kubeliais
50 g špinatų, trintų
100 g  lašišų filė
10 ml vermuto
1 v. š.  žalių žirnelių
100 g trapios tešlos
Krevečių, papuošimui
Druskos, pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Iš upėtakio filė ir 100 ml grietinėlės pagaminti faršą, pagardinti druska ir pipirais. Pusę faršo išmaišyti su morkomis, kitą pusę -  su špinatais.  Viską padėti šaltai.

Iš lašišos filė ir likusios grietinėlės pagaminti faršą, pagardinti vermutu, sudėti žirnelius. Torto formą iškloti tešla. Tešlą kepti orkaitėje apie 15 min. (200  °C). Leisti atvėsti. Tada dėti sluoksnį upėtakio faršo su špinatais, uždėti du gabaliukus rūkytos lašišos . Užtepti lašišos faršą ir uždėti likusius rūkytos lašišos gabalėlius. Ant jų dėti likusį upėtakių faršą.

Kepti 170 ° įkaitintoje orkaitėje, vandens vonelėje apie 30 minučių. Papuošti krevetėmis ir kiaušinių trynių sviestu (4 virti tryniai, 60 g sviesto, druskos, juodų pipirų, uoginės paprikos ir šlakelis citrinos sulčių. Viską išmaišyti elektriniu maišytuvu).

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital