Lašišos troškinys

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašišos troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 citrinos
1 svogūno
1 v. š.  sviesto
Druska, pipirai, prieskoniai
1 lašišos, be galvos ir uodegos
1 paprikos, geltonos
0,5  indelio žirnelių
6 bulvių
1 morkos, didelės
2 stiklinių vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pirmiausia išdorojame lašišą. Į troškinimo indą sudėjau supjaustytas bulves, ant viršaus pipirais ir druska įtrintą ir gabaliukais supjaustytą lašišą. Toliau smulkintą svogūną ir papriką, sutarkuotą morką, užklojaus plonais citrinos griežinėliais, įmečiau sviesto ir įpilame 2 stilines vandens. Uždengiau su dangčiu troškintuvo ir troškinau apie 30 minučių. Sudėjau žirnelius. ir troškinau dar apie 35 minutes. Paskaninau druską ir pipirais.

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital